Nalíni Női Jóga Alaptanfolyam


Magyarország első és legátfogóbb Női jóga alaptanfolyami képzése.

Az évek óta rendszeresen indított tanfolyam célja olyan átfogó gyakorlati tudást és elméleti ismereteket adni a résztvevőknek a női jóga területén, amellyel mind a saját életüket és saját magukat képesek fejleszteni, mind pedig megfelelően képesek legyenek felkészülni az oktatóképzés elvégzésére.

A NALINÍ® Női Jóga abban sajátos, hogy finomságával, rezgéseivel, gyakorlataival fizikai és finomabb szinten is elősegíti a nőiség átélését és a nőiség-tudatosságot. A mai világ a különféle ingereivel és presszióival igyekszik elnyomni a klasszikus szerepekből fakadó női mintákat. Ha egy nő elfordul a nőiségétől azért, hogy megfeleljen a világnak, amely körülötte van, akkor női problémáknak néz elébe.

A NALINÍ® Női Jóga gyakorlása visszavezet a természetes nőiséghez. A női kör ereje segít megtalálni a bennünk rejlő egyensúlyt. Mindenkit szeretettel várok, aki szeretné megtalálni női erejét, női önbizalmát, és szeretné kibontakoztatni a magában rejlő női mélységeket, szeretné jól érezni nőként magát a saját bőrében, de azok jelentkezését is várom, akik a női egészség megőrzése vagy helyreállítása miatt szeretnének magukkal foglalkozni.

A képzés során az elméleti ismeretek mellett elmélyült gyakorlati ismereteket szereznek a résztvevők. A tanfolyam részét képezi, egyéni gyakorlatsor összeállítása.

ÁSZF    |     Adatvédelmi Szabályzat