Vélemények


Egyéni Kismama és Babás jóga oktatóképzés: "Köszönöm szépen, hogy lehetőséget kaptam az egyéni oktatásban való részvételre. Három kisgyermek mellett nekem ez így volt a legideálisabb. Végig a saját tempómban haladhattam. Rengeteg írásos anyag, hanganyag és videó segítette a felkészülésemet. Ami mégis leginkább megkönnyítette a tanulmányaimat az az egyéni konzultáció, és persze Gyöngyi tudása, kedvessége, szeretete és türelme mellyel a tanulás folyamán irányomba volt.  Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a képzést: Kismamáknak, anyukáknak, dolgozó nőknek, vidéken élőknek és a határon túliaknak is. Biztos stabil tudást, egyéni ütemezés és sok szeretett vár minden jelentkezőt. Boji"

"Szerencsésnek érzem magam, hogy a közelmúltban elvégezhettem az egyéni kismama és babás jóga oktató tanfolyamot. A Padma jógastúdióban a kismama jóga órákon tapasztalt saját pozitív élményem indított arra az elhatározásra, hogy részt vegyek a képzésben, de először visszatartott a tanfolyam hossza. Amikor azonban hallottam az egyéni képzésről, tudtam, hogy ezt nekem találták ki. Egyéni időbeosztás, egyéni haladás lehetősége, személyre szabott konzultációk, ez az, amit kerestem. Azután ennél sokkal többet kaptam; mind az elméleti, mind a gyakorlati órákon rendkívül magas szakmai színvonalú oktatást. Kiemelném azt is, hogy az oktatók mindig türelmesen, mindenre kiterjedően a rendelkezésemre bocsátották a sokéves tapasztalataikat, szakmai anyagaikat és emberileg is támogattak, ha arra volt szükség. Ha újra választanom kellene, akkor is a Padma Jógastúdió egyéni képzését választanám! :)" Klau

Véleményem szerint az egyéni képzés összességében és részleteiben is sokkal jobb, mint egy csoportos tanfolyam. Az egyéni képzés óriási előnye, hogy teljes egészében illeszkedett hozzám, az én időmnek, az én igényeimnek megfelelően. Ennek köszönhetően az oktatóval mindig találtunk közös időpontot a konzultációra, pontosan annyit, amennyit az órai anyag igényelt. Mindig jutott idő a kérdéseimet feltenni, mindent meg tudtunk beszélni, nem lassított senki más a haladásban, minden a én saját tempómhoz volt igazítva. Szerettem, hogy az oktatóval ketten vagyunk, csak rám figyel, én is csak rá, és nincs semmi, ami elterelje a figyelmem. Az egyéni képzés keretében sokkal gyorsabban végig tudtuk venni az anyagot, és még a vizsga időpontját is én választhattam. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy igazán színvonalas oktatásban szeretne részt venni, maradandó tudással és emlékekkel :) Köszönöm Kovács Gyöngyi Nalíninek, hogy lehetőségem volt az elsők között részt venni az Egyéni Kismama és Babás jóga oktatóképzésen.

„Sziasztok Kedves Lányok, Asszonyok, leendő Naliní jógaoktatók!

A képzésről dióhéjban:
Egy csodálatosan kidolgozott útra enged rálépni maga a képzés, mind e mellet kapsz egy kreatív lehetőséget, hogy saját magad szervezd és alakítsd az óráidat az adott ászanákkal és magával a kidolgozott módszerrel. Nagyon széles látókörben enged bepillantást nyújtani a női lélekbe, magába a női testbe. Olyan anatómiai ismereteket szerezhetsz, amit biológia órán soha! Segít megismerni magad és a körülötted lévő világot. Minden felmerülő kérdésedre választ kaphatsz Gyöngyitől és a csoporttársaidtól, akik mind nagy szeretettel vannak feléd.
Boldogság a csoportba tartozni!!!

Szeretettel ajánlom minden nőnek a tanfolyamot, aki egy picit is törődik a testével és a lelkével, akit egy picit is érdekel a női anatómia, a szexualitás, az örökké fiatalon maradás a jógával és az a tudás, ami a Gyöngyiben lakik !!!

Ölelés Nektek!!! Momo
leendő Naliní jógaoktató”

„A kepzes leirasaban nincs minden benne, amit itt kaptam a már majdnem egy év alatt.... Szeretetet, elfogadást, odafigyelést, türelmet, és hitet a nőiségem erejében. Mind a társaimtól, mind az oktatóktól és Gyöngyitől. Felejthetetlen időszaka az életemnek. Köszönöm! (Eszter)”

„Az össz eddig kipróbált jóga tipus közül a női jóga állt hozzám a legközelebb, ezért döntöttem e képzés mellett. Szívből tudom ajánlani minden nőnek, aki a nőiségével is szeretne foglalkozni. Szerbiából utazok a képzések hétvégéire, mert még itt a környéken sincs olyan női jóga oktatóképzés, amely ennyit tudna adni.

Ha csak egy jóga oktatóképzést választhatnék, újra csakis ezt választanám! (Tina)”

„Csak csatlakozni tudok az előttem szólokhoz:)

Nagyon szuper kis női kör jött össze a tanfolyam során ,ahol minden egyes alkalommal erősítjük és ünnepeljük a bennünk -és mindenkiben ott-lakozó NŐt,akit sokan elnyomtunk a mai rohanó férficentrikus világban és amire minden lánynak és asszonynak minden időben szüksége van!:)
nagyon örülök ,hogy részt vehetek ezen képzésen,mert csodálatos embereket ismerhettem meg általa azon túl ,hogy sok hasznosat is tanultam a jógàról,női jógáról,a női létről...és megtanultam,hogy az Élet állandó változó,nem nekünk kell szembe menni vele,hanem magunkban kell a stabilitást megtalálni ,hogy az Élet viharaiban-ami a fejlődéshez és tanuláshoz szükséges- stabilan álljunk! (Virág)”

„Önmagad gyógyításán kívül nagy ajándék, ha másokat is támogathatsz önmaguk gyógyításában. Gazdag ember, nő leszel! 

Minden Nő-véremnek felírnám vényre a női jóga oktatóképzés elvégzését. (Blanka)”

„Az összes jógaoktató képzés közül, amit eddig elvégeztem, ez A JÓGAOKTATÓ képzés nagy betűsen! Nem lehetek elég hálás a sorsomnak, hogy részese lehetek. Részese, s megtapasztalója lehetek annak a csodálatos női, gyógyító körnek, amit nagyon kevés helyen lehet találni manapság. Egy egészen új világot nyitott ki bennem, s nyitott meg körülöttem. Tanított, hogy taníthassak. Gyógyított, hogy gyógyíthassak. Minden NŐnek szívből ajánlom, hogy járja be ezt az önismereti ösvényt! Timi”

"Szia Gyöngyi!

Egyik reggel felkeltem és éreztem a hívást. Életemben nem döntöttem még semmit el ennyire gyorsan. (én a köztudottan profi halogató... :)) Beértem a munkahelyre és jelentkeztem. És életem egyik legjobb döntése volt. Segített elindulni az úton hogy visszataláljak, megtaláljam magamban a nőt és megtanuljam szeretni. Ha az ember megtalálja, megtapasztalja a benne lakó nőt hihetetlen dolgokra képes.
A teremtő energiái felébrednek és az élete minden területén elindul a változás. Nagyon sokat tanultam a nőiségről, az egészségről, az egészséges életmódról. Megtanultam odafigyelni magamra és másokra.
Köszönöm, az elhivatottságot és a sok szeretetet amit kaptam.
Puszillak!
Gabi"

"Drága Gyöngyi,
szavakba nehéz önteni azt a sok szépet, amit az oktatói tanfolyamtól kaptam. Amikor a jóga útján elindultam, mindig a szabadságot és a lelkem kibontakoztatását kerestem.
A Nalini Női jógában megtaláltam mindezt!
Számomra a Női jóga az ÚT, amit mindig is kerestem, a Teljesség és a Szabadság, amit általa megleltem, a Nőiség, amit segítségével virágba bonthattam.
Hálával tartozom, hogy elindítottál ezen a varázslatos úton, és tovább adhatom azoknak, akik megérzik a hívószót!
Szeretettel ölellek:Mónika"

"Az oktatóképzés előtt végeztem el az alaptanfolyamot, és ez éppen egy olyan időszakban volt, amikor férfiak között vezető beosztásban dolgoztam. Éreztem, hogy férfiasodok, keményedek, miközben helyt akarok állni, és a női jóga alaptanfolyam segített abban, hogy úgy tudjak helyt állni, hogy közben a női oldalamat erősítem. Emellett segített abban, hogy abba tudjam hagyni a fogamzásgátló szedését, amit sok évvel korábban azért kezdtem el szedni, mert nagyon fájdalmas volt a menstruációm. A tanfolyam után megszűnt a fájdalom is és azóta örömmel tudom várni a havi menzeszt. Ilyen jó hatások után magától értetődő volt, hogy továbbmentem az oktatóképzésre. Itt pedig a sok önismereti és önkifejezési gyakorlat azt mutatta meg, mennyi minden van bennem eltemetve mélyen, és mennyire nem tudom a valódi érzéseimet és bennem lévő önmagamat kimutatni, megmutatni. Felébresztette bennem a szunnyadó kreativitást is és az ezzel járó határtalan öröm érzetét. Miközben az első próbaórámat tartottam a csoportban, rájöttem, hogy az effajta önkifejezés, megnyílás, adás során egyszerűen átváltozom, lebomlanak a falak és meg tud nyilvánulni a mélyen bennem lévő harmónia és egyensúly és ezt képes vagyok átadni másoknak. Ez a felismerés vezetett oda, hogy tovább kell fejlődnöm ezen az úton: így most egy főiskolán tanulom tovább a jógaoktatást és a jógafilozófiát, valamint ezzel együtt a megnyílás számomra nem könnyű mesterségét. A Naliní volt az utam kezdete.
Zsani"

Naliní Női jóga oktatóképzésről: "Pont jó időben jött az életben ez a képzés. A sok évi anyuka szerepben töltött idő alatt kibillentem egyensúlyomból. Úgy éreztem, hogy valami hiányzik. Valami ami segít eligazodni abban a sokféle szerepben, amit mi nők élünk. Hatalmas belső erőt, stabilitást kaptam ettől az egy éves úttól. Megtaláltam a Shaktit magamban:) Ajánlom minden nőnek, aki szeretne fejlődni nőiességében és annak is aki szeretné célzottan a nők számára összeállított jógagyakorlatokkal bővíteni eddigi tudását. Lehetnek a képzés során mélypontok-melyek szükséges a továbblépéshez-de amire biztosan számíthatsz az a sok nevetés, támogató beszélgetések, érdekes előadások, testet-lelket építő ászanázások. Jó utat! :)" Timi

Naliní Női Jóga oktatóképzés: "Életem eddigi legjobb döntése volt a Naliní női jóga oktatóképzés elvégzése. Rengeteget kaptunk Gyöngyitől és egymástól, a mi kis csodálatos női körünktől. :) Még csak egy hónapja lett vége, de minden nap érzem a hiányát. Erre a képzésre minden nőnek szüksége van, mert egy szemléletmódot is ad, ami után rengeteg dologra fogsz egészen másképpen tekinteni. Amire számíts: csodálatos nők, új barátságok, igazi közösség, hihetetlen megtapasztalások, nagyszerű tanítások, rengeteg nevetés és könnyek, nagy változások, és valódi felismerések." Kata

Naliní Női Jóga oktatóképzés: „Életem egyik legjobb jógaoktatóképzése volt! Legszívesebben minden nőnek “kötelezővé” tennék legalább 1x-i Naliní tanfolyamot ( persze csak meleg szívvel ajánlom), ahhoz, hogy rendezni tudják nőiességüket, kapcsolataikat, szexualitásukat és ténylegesen női méltóságuknak tudatában éljék a mindennapjaikat. Megtanulják szeretni, tisztelni magukat eléggé ahhoz, hogy mások, így a férfi nem szemében is tiszteletteljesek maradjanak! Az oktatóképzésen rengeteg tapasztalattal gazdagodtunk, hihetetlen szeretetteljes légkörben, amit Kovács Gyöngyi Naliní mindenkinek biztosít, így hozva ki mindenkiből szakmailag is és magánemberként is a maximumot. Fantasztikus női körben tanulhattunk, fejlődhettünk hétről-hétre! Minden alkalmat egy csodaként éltem meg! Nagyon köszönöm neked drága Gyöngyi! Ha érzed magadban a hívást magad miatt, ha érzed magadban a hívást, hogy te is oktasd majd... akkor a legjobb helyen vagy! Biztosan nem bánod meg, hogy jelentkezel!" Nóri


ÁSZF    |     Adatvédelmi Szabályzat