Egyéni Kismama és Babás Jóga Oktatóképzés


Magyarország első és legátfogóbb Kismama és Babás Jóga Oktatóképzése. 15 év tapasztalatával!

Képzésünk a Kismama és Babás Jóga Oktatóképzés a YOGA ALLIANCE által nemzetközileg elismert képzés.

 indul, folyamatosan!

A Padma Jógastúdió közel 15 éve szervez Kismama és Babás jóga oktatóképzést. Az oktatóképzést javasoljuk azoknak, akik szeretnék tudásukat ebben a témában elmélyíteni (Védőnőknek, Szülésznőknek, Jógaoktatóknak, Természetgyógyászoknak, Kismamáknak, Dúláknak). A leendő oktatókon kívül azokat is várjuk, akik csak a saját kedvükért, ismereteik és tapasztalataik bővítéséért szeretnék elvégezni a tanfolyamot. A tanfolyamon szakemberek hanganyagai, mint Szülész-nőgyógyász, Pszichológus, Dúla, Intim tornatréner, Védőnő, Szülésznő, stb készíti fel a résztvevőket.

A képzés részét képezi a Kismama jóga, a Kisbabás jóga és a Nagy babás jóga oktatásának az elsajátítása. Továbbá babamasszázs, esetleges mentális és fizikai problémák és segítő gyakorlatai, szülés utáni regenerációs technikák, játékos, mondókás gyakorlatok, stb. 

             

A képzés során az elméleti ismereteket otthon saját tempóban, míg a gyakorlati részt személyes konzultációban, magánórában, előre egyeztetett időpontban végzik el a hallgatók. Mindenkivel személyesen folyik a gyakorlati képzés, így sokkal elmélyültebb tanulást tesz lehetővé, míg az elméletet mindenki saját tempójában tudja otthon feldolgozni. Több mint 200 oldalas alap jegyzetet, plusz több száz oldalas kiegészítő jegyzetet és segédanyagot kapnak a résztvevők. Egyéni konzultációs helyszínek: Budapest (Padma Jógastúdió), Zebegény és környéke.

A tanfolyam díja a képzést, a jegyzetet, a hospitálást és a vizsga díját tartalmazza: 199.900 Ft. Részletfizetés lehetséges! (A részvételi díj nem tartalmazza a Yoga Alliance nemzetközi jóga szervezetnél történő regisztrációt)

Amennyiben a jelentkezőnek már van Kismama Jóga Oktatói vagy Babás Jóga Oktatói végzettsége, lehetőség van csak a hiányzó képzés elvégzésére!

Jelentkezési feltételek: Érettségi bizonyítvány, minimum 20 óra igazolt jógafoglalkozáson való részvétel, egészséges fizikum megléte. Javasolt, de nem feltétel, hiszen az alapoktól folyik a tanítás, a jógában való elméleti és gyakorlati jártasság.

Kedvezmények: Egy összegben befizetve -10% kedvezmény a tanfolyam teljes összegéből. - 20% kedvezményt nyújtunk a Padma Jógastúdió bármelyik alaptanfolyamán vagy oktatóképzésén végzetteknek, vagy az ilyen tanfolyamon épp aktuális hallgatói jogviszonyban lévőknek (más kedvezménnyel nem összevonható).

Jelentkezni lehet 50.000 Ft előleggel a recepción vagy átutalással. A részvételeket a jelentkezések beérkezési sorrendje alapján tudjuk biztosítani.

Jelentkezési határidő nincs, bármikor el lehet kezdeni a képzést.

A tanfolyamot vezeti: Kovács Gyöngyi Naliní (Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Intim Torna Tréner, a Padma Jógastúdió alapítója és szakmai vezetője).

Jelentkezni lehet: padma@jogastudio.hu  vagy személyesen a stúdióban.

 

Várunk szeretettel a képzésen!Jelentkezés

Név:
Cím:
Tel.:
e-mail:
Végzettség:
Választott tanfolyam:
Megjegyzés: 

 
  • Helyedet előleg befizetésével tudod biztosítani.
  • Az előleget be tudod fizetni személyesen a stúdióban vagy átutalással.
  • Átutalással az alábbi számlára lehet utalni: Holdkunyhó Egyesület, számlaszám: 12011416-01166409-00100000 (Írd be a megjegyzés rovatba minden esetben a számlázási címet és nevet, valamint azt hogy melyik tanfolyamra fizettél be!)
 
Egyéb információ: padma@jogastudio.hu vagy 0620 552-6305