Hatha Jóga Alaptanfolyam


A Padma Jógastúdió szervezésében Hatha Jóga alaptanfolyam indul

2015. szeptember 19.-én!

 A tanfolyam 6 hétvégét vesz igénybe, 100 órás képzés.

A tanfolyam elvégzésről a Padma Jógastúdió kétnyelvű tanúsítványát kapják a résztvevők.

A tanfolyam kitűnő lehetőséget kínál mindazoknak, akik fizikai és elméleti tudásukat egyaránt szeretnék elmélyíteni. Célunk, hogy a résztvevők betekintést nyerjenek a jóga filozófiai, történeti, anatómiai, hátterébe. Megismerkedjenek relaxációs, meditációs technikákkal. Elsajátíthassanak, és otthoni körülmények között is magabiztosan gyakorolhassanak pranajama, satkarma és egyéb stresszoldó gyakorlatokat. Szeretnénk a résztvevőket kísérni, vezetni az önmegismerés útján, és elérni, hogy a jóga olyan természetes részévé váljon életüknek, mint a reggeli fogmosás.

A tanfolyam elsődleges célja, a sokirányú és elmélyült ismeretanyag megszerzése mellett, az egyéni fejlődés elősegítése, és az esetlegesen már megtanultak rendszerezett keretbe foglalása.

A tanfolyamot ajánljuk kezdőknek és haladóbbaknak egyaránt, leendő jógaoktatóknak, továbbá mindazoknak, akik az életmódváltás gondolatával kacérkodnak.

A tanfolyam témái között jógafilozófiával, mitológiával, ászanákkal és azok pontos anatómiai hátterével, relaxációval, meditációval, fizikai és mentális tisztítógyakorlatokkal, légzőgyakorlatokkal, mantrákkal, mudrákkal és bandhákkal is foglalkozunk.

A jelentkezés előfeltétele: A jóga alaptanfolyam teljesen nyitott, arra bárki jelentkezhet.

A tanfolyam vezetője: Bogdán Brigi (Hatha jóga és Kismama jóga oktató)

Segédoktató: Drimál István (Iyengar jóga oktató)

Vendégelőadók színesítik a képzést.

Részletek hamarosan!


ÁSZF    |     Adatvédelmi Szabályzat