Hétvégi NALINÍ NŐI JÓGA OKTATÓKÉPZÉS indul


Hétvégi NALINÍ® NŐI JÓGA OKTATÓKÉPZÉS indul

Az egy éves képzés hétvégi elvonulások és online otthoni tanulás formájában lesz megtartva! Nemzetközileg elismert képzés! A Naliní Női jóga védjegyoltalom alatt áll!

Várjuk jelentkezésedet! 06-20-438-7010; e-mail: padma@jogastudio.hu; www.jogastudio.hu

A Padma Jógastúdió és a Naptanya vendégház közös szervezésében Naliní Női jóga oktatóképzés indul
2020. szeptember 12-én

Helyszín Naptanya-Zebegény:
https://www.facebook.com/Naptanya-vend%C3%A9gh%C3%A1z-185745284859792/

Részletek a képzés tematikájáról:
http://www.jogaoktatokepzes.com/nalini_noi_joga_oktatokepzesrol

A tanfolyam szombat 10.00- vasárnap 16.00 óráig tart, 10X2 nap/év + több mint 100 órányi online tananyag otthoni tanulással, összesen 330 órás képzés. Az elvonulásokon mindkét napon 2-2 jóga óra és 2-2 elméleti tanítás lesz, esti beszélgetések, plusz fakultatív programok a természetben.
A tanfolyam a Padma Jógastúdió, Naliní Női Jóga oktatására felhatalmazó kétnyelvű tanúsítványát adja. 20 év tapasztalatával! Yoga Alliance által elismert nemzetközi RYT 200 végzettség!

A tanfolyam célja olyan átfogó gyakorlati tudást és elméleti ismereteket adni a résztvevőknek a női jógaoktatásának a területén, amellyel mind a saját életüket és saját magukat képesek fejleszteni, mind pedig megfelelően képesek legyenek felkészülni női jóga foglalkozások megtartására. A női jóga abban sajátos, hogy finomságával, rezgéseivel, gyakorlataival fizikai és finomabb szinten is elősegíti a nőiség átélését és a nőiség-tudatosságot. A mai világ a különféle ingereivel és presszióival igyekszik elnyomni a klasszikus szerepekből fakadó női mintákat. Ha egy nő elfordul a nőiségétől azért, hogy megfeleljen a világnak, amely körülötte van, akkor női problémáknak néz elébe. A Naliní női jóga gyakorlása visszavezet a természetes nőiséghez. A tanfolyam egy részén a saját nőiségünkkel fogunk foglalkozni, míg a másik részén, pedig a Női jóga oktatásnak az elsajátításával. A képzés során az elméleti ismeretek mellett elmélyült gyakorlati ismereteket szereznek a résztvevők. Tervezett témák, melyekkel a képzés alatt fogunk foglalkozni a 1 év alatt: okt. elmélet, okt. gyak., jóga gyakorlás, óravezetés, gyakorlatok hatásmechanizmusa a női szervekre, filmvetítések, pszihológus előadás, női és férfi anatómia, a női betegségek lelki háttere, szimbolikája, női betegségek kialakulása, női rítusok-szertartások, kommunikáció, energiák, kósák, csakrák, kundalíni, Mudrák, bandhák, szexualitás, tudatos nő, női ciklusok, légzőgyakorlatok a női jógában, párosgyakorlatok, gyakorlatsorok, ászana elemzés, Naliní Flow gyakorlatok, férfi-női szerepek régen és ma, tantrikus technikák, taoista technikák, stb.

Jelentkezni lehet 100.000 Ft előleggel. A részvételeket a jelentkezések beérkezési sorrendje alapján tudjuk biztosítani. Minimum létszám 10 fő.
Jelentkezési feltételek: Érettségi bizonyítvány, minimum 20 óra igazolt jógafoglalkozáson való részvétel, egészséges fizikum megléte. Javasolt, de nem feltétel a jógában való elméleti és gyakorlati jártasság.

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 1.

A Tanfolyam díja: 330.000. Ft/egy év (az ár tartalmazza a képzés, az oktatók, a hospitálás, a jegyzet, a szállás és a vizsgadíjat) az étkezés önellátó.
Korai befizetési kedvezménnyel egy összegben 2020. július 10-ig 280.000 ft/ egy év.
Részletfizetés lehetséges! Vidéki kedvezmény: 10% (más kedvezménnyel nem vonható össze).
20% kedvezményt nyújtunk a Padma Jógastúdió bármelyik Naliní Női jóga tanfolyamán vagy bármelyik oktatóképzésén végzetteknek, vagy az ilyen tanfolyamokon épp aktuális hallgatói jogviszonyban lévőknek (más kedvezménnyel nem vonható össze).

A tanfolyam 9x2 és 1x4 napos elvonulásból és 2x15 órányi Naliní Női jógafoglalkozáson való hospitálásból áll.

Tervezett időpontok: 2020. szept. 12-13; okt. 31-nov.1; nov. 21-22; 2021. febr. 20-21; márc. 27-28; ápr. 17-18 ; máj. 8-9; júni.19-20; júli. 15-16-17-18; (szombat 10.00- vasárnap 16.00 óráig, 20 alkalom + több mint 100 órányi online tananyag otthoni tanulással). A hétvégék helyszíne: Naptanya szellemi központ, Zebegény

A tanfolyam vezetője: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartásvezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Yin jóga oktató, Okleveles Meditáció és Jógaoktató (E-RYT 500; RPYT).


Jelentkezés

Név:
Cím:
Tel.:
e-mail:
Végzettség:
Választott tanfolyam:
Megjegyzés: 

 
  • Helyedet előleg befizetésével tudod biztosítani.
  • Az előleget be tudod fizetni személyesen a stúdióban vagy átutalással.
  • Átutalással az alábbi számlára lehet utalni: Kovács Gyöngyi, számlaszám: 12011409-01234995-00200007 (Írd be a megjegyzés rovatba minden esetben a számlázási címet és nevet, valamint azt hogy melyik tanfolyamra fizettél be!)
 
Egyéb információ: padma@jogastudio.hu vagy 0620 552-6305