NALINÍ NŐI KÖR ÉS SZERTARTÁS VEZETŐ KÉPZÉS


Naliní® Női Kör és Szertartás vezető képzés 

Indul 2019. szeptember 21.-én.

A Naliní név védjegyoltalom alatt áll!

A tanfolyam 1.5 éven keresztül kéthavonta egy hétvégi elvonulás, 9 hétvége (18 nap) plusz egy 3 napos hétvége, összesen 21 nap. A Padma Jógastúdió és a Holdkunyhó Egyesület szervezésében 1,5 éves Naliní Női szertartás vezető képzés indul.

 

A mai felszínes, eredmény orientált világban a női lélek szomjazik a mélységekre, a szakrális szertartások hiányoznak a nők életéből. Egy rítussal megünnepelhetjük az életünk egyes aspektusait. Amikor szertartást tartok a nőknek, akkor számomra megáll az idő, kitágul a tér és megnyílnak dimenziók. Közel 10 éve tartok szertartásokat nőknek s látom a csodát, hogy egy szertartás mennyire meg tudja változtatni valaki életét. Amikor készülök egy szertartásra, akkor egyes részeit vagy elemeit álmodásban kapom meg. A saját életemből látom, hogy mennyire szüksége van egy nőnek a szertartásokra, nekem az életem részei. Nem tudom megmondani, hogy mit fogsz kapni a női körtől és a szertartásoktól, de azt meg tudom mondani, hogy ez az egy év a legnagyobb ajándék, amit adhatsz magadnak nőként.  Nem tudom pontosan, hogy mi fog történni az egy év alatt, nem tudom pontosan, hogy mi fog történni egyes szertartások alatt, de ott leszek csatornaként, tartom neked a teret, hogy az történhessen, ami számodra a legideálisabb, hogy az történhessen, ami téged kiteljesít, amit neked kell megtapasztalnod. Az lesz, amit kihozunk egymásból, és amit fentről engedélyeznek nekünk. A szakrális teret és egységet újra és újra meg tudjuk együtt élni, megteremteni a kapcsolatot a szakrális világgal, megélni a kozmikus egységet, a rítusok által eljutsz valahonnan valahová. Minden szertartást megtartok a képzésen résztvevőknek vagy női csoportnak, és írott jegyzetet is kapnak a szertartásokhoz, hogy másoknak vagy maguknak meg tudják ezek alapján tartani.


Tervezett szertartások többek között: Spirál szertartás, Újhold szertartás, Telihold szertartás, Öt elem szertartás, Yoni szertartás, Női Izzasztókunyhó szertartás (ezt a szertartást megéljük, erről nem születik jegyzet), Koronaszertartás, Méh szertartás, Menstruációs beavatási szertartás (ha már beavatott vagy, akkor segítőként leszel jelen), saját sámán dob készítés, stb. Akkor is nagy szeretettel várlak a képzésen, ha csak azt szeretnéd megtanulni, hogy magadnak hogy tudsz szertartásokat tartani. A képzésen meghívott előadók mélyítik a képzés szakralitását, vagy tartják magát a szertartást. A képzésen kialakul egy erős összetartó, egymást támogató női kör, de a résztvevők ahhoz is kapnak alapokat, hogy maguk is tudjanak indítani női köröket. Az együttléteket most hétvégi elvonulás formájában fogom megtartani, mert az a tapasztalatom, hogy mélyebben lehet dolgozni egy-egy témában ha két napig együtt vagyunk, és több szertartásnál teljesen más energiákkal tudunk dolgozni, ha kint a természetben végezzük el az adott szertartást...Semmilyen előképzettséget nem igényel!

Jelentkezni lehet 50.000 Ft előleggel a recepción. A részvételeket a jelentkezések beérkezési sorrendje alapján tudjuk biztosítani. Minimum létszám 10 fő.

A tanfolyam 9 hétvégéből, egy 3 napos intenzív hétvégéből és női szertartásokon való hospitálásból áll. Időpontok: szombat-vasárnaponként (egyes esetekben változhat). Hétvégék időpontjai: Részletek az érdeklődőknek.

Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 15. A képzés helyszínei: Naptanya-Zebegény 

                               

Aképzés díja egy összegben: 250.000. Ft/1.5 év (az ár tartalmazza a képzés, az előadók, az eszközök, a szállás és a jegyzet díját), étkezés önellátó. Korai befizetési kedvezmény: 2019. július 5-ig egy összegben befizetve a képzés díja: 190.000 Ft/ 1.5 év. Végzett Naliní Női jóga oktatóknak a képzés díja egy összegben befizetve: 160.000 Ft/1.5 év (más kedvezménnyel nem vonható össze). Vidéki kedvezmény 10% (más kedvezménnyel nem vonható össze). Részletfizetés lehetséges! A képzésnek plusz költsége nincs. A képzés díja, hozzájárulás ahhoz, hogy ez a képzés létrejöhessen, hogy létre jöjjön az energiacsere.

Ha valakinek anyagi nehézségei vannak, akkor keressen meg és keresünk megoldást! Egy főnek tudok 70% kedvezményt biztosítani - ehhez kérek önéletrajzot, és egy motivációs levelet, hogy miért ő kapja a kedvezményes lehetőséget: padma@jogastudio.hu

A tanfolyam vezetője: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Meditáció és Jógaoktató (E-RYT 500; RPYT), elvégeztem a Perinatális szaktanácsadói képzést (ELTE), Yin jóga oktató).

Várjuk jelentkezésedet! Padma Jógastúdió, 1148. Bp. Bánki D. u. 62. tel: 220-7013; 06-20-438-7010; e-mail:padma@jogastudio.huwww.jogastudio.hu

Jelentkezés

Név:
Cím:
Tel.:
e-mail:
Végzettség:
Választott tanfolyam:
Megjegyzés: 

 
  • Helyedet előleg befizetésével tudod biztosítani.
  • Az előleget be tudod fizetni személyesen a stúdióban vagy átutalással.
  • Átutalással az alábbi számlára lehet utalni: Padma Jógastúdió Kft számlaszám: OTP 11714006-29903177- 00000000 (Írd be a megjegyzés rovatba minden esetben a számlázási címet és nevet, valamint azt hogy melyik tanfolyamra fizettél be!)
 
Egyéb információ: padma@jogastudio.hu vagy 0620 552-6305