A Padma Jógastúdióról


Padma Jógastúdió 2000 decemberében alakult. Az egyik alapító Kovács Gyöngyi Naliní jógaoktató. A stúdió azzal a céllal jött létre, hogy helyet és alkalmat adjon minden embernek arra, hogy kipróbálhassa és rendszeresen gyakorolja a jógát. Hamar kiderült, hogy a stúdió valóban olyan sziget, amelyre sokan vágytak és sikerült úgy megismertetni a jógát, ami jól tanulható és kiválóan fejlesztő. Köszönhető ez a stúdió azon tanárainak is, akik az alapítók mellett bekapcsolódtak a stúdió munkájába és gyakorlatias szemléletükkel, pontos és szisztematikus oktatási módszereikkel előrevitték a jógázni járók fejlődését. 2001. közepén kezdtük el Magyarországon oktatni a Birthlight módszert, amelyet itthon Kismama Jógaként vezettünk be. Mára már több mint 1000 kismama szült ezzel a módszerrel és méltán kijelenthetjük, hogy a külföldi pozitív tapasztalatokat az itteni szülésznők, védőnők, nőgyógyászok és kismamák is megerősíthetik.

2002 novemberére kinőttük eredeti bázisunkat és egy nagyobb helyre költöztünk, majd 2003 novemberében végleges, mostani felújított helyünkön, két légkondícionált és pollenmentes légcserélővel ellátott teremben kezdhettük meg az oktatást, amelyeket folyamatosan fejlesztünk annak érdekében, hogy minél jobb feltételekkel segítsük a jógázók fejlődését.

Időközben a programok a jóga és a kismama jóga oktatás mellett kibővültek más egyéb keleti mozgáskultúrából átvett módszerekkel.

2015. májusában stúdiónkat mint jóga oktatókat képző intézményt, nyilvántartásba vette a Yoga Alliance nemzetközi jógaszervezet.

Mára úgy érezzük, hogy sikerült a stúdiót olyan irányba vezetni, hogy objektív módon és gyakorlatiasan adhassuk tovább mind a jóga tapasztalatainkat, mind pedig más keleti önfejlesztő módszerek bölcsességét.
Megőrizve ezt az irányt, folyamatosan megújulva várjuk a hozzánk érkezőket szeretettel.

Kovács Gyöngyi Naliní
és a stúdió oktatói

           ÁSZF    |     Adatvédelmi Szabályzat