Egyéni Naliní Női Jóga Oktatóképzés


INDUL SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓVAL

Nemzetközileg elismert képzés! A Naliní Női jóga védjegyoltalom alatt áll!

A Padma Jógastúdió szervezésében Naliní Női jóga oktatóképzés

indul folyamatosan!

 A képzést mindenki egyéni tempóban tudja elvégezni, 330 órás képzés.

A tanfolyam a Padma Jógastúdió, Naliní Női Jóga oktatására felhatalmazó kétnyelvű tanúsítványát adja. Yoga Alliance által elismert nemzetközi RYT 200 végzettség! 

A tanfolyam célja olyan átfogó gyakorlati tudást és elméleti ismereteket adni a résztvevőknek a női jógaoktatásának a területén, amellyel mind a saját életüket és saját magukat képesek fejleszteni, mind pedig megfelelően képesek legyenek felkészülni női jóga foglalkozások megtartására. A női jóga abban sajátos, hogy finomságával, rezgéseivel, gyakorlataival fizikai és finomabb szinten is elősegíti a nőiség átélését és a nőiség-tudatosságot. A mai világ a különféle ingereivel és presszióival igyekszik elnyomni a klasszikus szerepekből fakadó női mintákat. Ha egy nő elfordul a nőiségétől azért, hogy megfeleljen a világnak, amely körülötte van, akkor női problémáknak néz elébe. A Naliní női jóga gyakorlása visszavezet a természetes nőiséghez. A tanfolyam egy részén a saját nőiségünkkel fogunk foglalkozni, míg a másik felén, pedig a Női jóga oktatásnak az elsajátításával. A képzés során az elméleti ismeretek mellett elmélyült gyakorlati ismereteket szereznek a résztvevők. A tanfolyamon vendég előadók előadásai is színesítik a tananyagot.
Az egyéni képzés során az elméleti ismereteket otthon saját tempóban, míg a gyakorlati részt személyes konzultációban, magánórában, előre egyeztetett időpontban végzik el a hallgatók. Mindenkivel személyesen folyik a gyakorlati képzés, így sokkal elmélyültebb tanulást tesz lehetővé, míg az elméletet mindenki saját tempójában tudja otthon feldolgozni. Több mint 600 oldalas alap jegyzetet, plusz több száz oldalas kiegészítő jegyzetet és segédanyagot kapnak a résztvevők. A képzéshez tartozik 2x15 óra ingyenes hospitálás és 2x3 napos Naliní Női jóga tábor (a tábor kiváltható plusz hospitálással). Egyéni konzultációs helyszínek: Budapest (Padma Jógastúdió), Zebegény és környéke, vagy távoktatásban Skyp-on.

                                             

Tervezett témák, melyekkel a képzés alatt fogunk foglalkozni a két félév alatt: okt. elmélet, okt. gyak., jóga gyakorlás, óravezetés, gyakorlatok hatásmechanizmusa a női szervekre, filmvetítések, pszihológus előadás, női és férfi anatómia, a női betegségek lelki háttere, szimbolikája, női betegségek kialakulása, ősi rítusok, kommunikáció, energiák, kósák, csakrák, kundalíni, Mudrák, bandhák, szexualitás, tudatos nő, női ciklusok, légzőgyakorlatok a női jógában, párosgyakorlatok, gyakorlatsorok, ászana elemzés, Naliní Flow gyakorlatok, férfi-női szerepek régen és ma, tantrikus technikák, taoista technikák, női sajátélmény gyakorlatok, stb. Sok-sok érdekes előadással. 

Jelentkezni lehet 100.000 Ft előleggel. A részvételeket a jelentkezések beérkezési sorrendje alapján tudjuk biztosítani.
Jelentkezési feltételek: Érettségi bizonyítvány, minimum 20 óra igazolt jógafoglalkozáson való részvétel, egészséges fizikum megléte. Javasolt, de nem feltétel a jógában való elméleti és gyakorlati jártasság. Javasolt, de nem feltétel elvégezni egy kezdő Naliní női jóga tanfolyamot és Intim torna tanfolyamot. (A részvételi díj nem tartalmazza a Yoga Alliance nemzetközi jóga szervezetnél történő regisztrációt.)

                       

A Tanfolyam díja: 330.000. Ft (az ár tartalmazza a képzés, a konzultációk, a hospitálások, a táborok, a jegyzet, a webes tananyagfelület használatát, és a vizsgadíjat) Részletfizetés lehetséges, Egy összegben befizetve -15% kedvezmény a képzés díjának a teljes összegéből. 20% kedvezményt nyújtunk a Padma Jógastúdió bármelyik alaptanfolyamán vagy bármelyik oktatóképzésén végzetteknek, vagy az ilyen tanfolyamokon épp aktuális hallgatói jogviszonyban lévőknek (más kedvezménnyel nem vonható össze).
A tanfolyam vezetője: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartásvezető, Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jóga és meditáció oktató (E-RYT 500; RPYT), Perinatális szaktanácsadói képzés (ELTE).

Várjuk jelentkezésedet!
Padma Jurtastúdió, 2627 Zebegény, Naptanya, tel: 06-20-438-7010;
e-mail: padma@jogastudio.hu; www.jogastudio.hu

Jelentkezés

Név:
Cím:
Tel.:
e-mail:
Végzettség:
Választott tanfolyam:
Megjegyzés:



 

 
  • Helyedet előleg befizetésével tudod biztosítani.
  • Az előleget be tudod fizetni személyesen a stúdióban vagy átutalással.
  • Átutalással az alábbi számlára lehet utalni: Padma Jógastúdió Kft számlaszám: OTP 11714006-29903177- 00000000 (Írd be a megjegyzés rovatba minden esetben a számlázási címet és nevet, valamint azt hogy melyik tanfolyamra fizettél be!)
 
Egyéb információ: padma@jogastudio.hu vagy 0620 552-6305