Márciusi Naliní Női szertartás vezető képzés


A Naliní név védjegyoltalom alatt áll!

A tanfolyam a Padma Jógastúdió és a Holdkunyhó egyesület, Naliní Női Szertartások megtartására felhatalmazó kétnyelvű tanúsítványát adja, de ne a papírért jelentkezz! A tanfolyam egy éven keresztül havi egy nap plusz egy 3 napos hétvége, összesen 14 nap. A Padma Jógastúdió és a Holdkunyhó Egyesület szervezésében    

1 éves Naliní Női szertartás vezető képzés indul 2018. március 25.-én.

 

A mai felszínes, eredmény orientált világban a női lélek szomjazik a mélységekre, a szakrális szertartások hiányoznak a nők életéből. Egy rítussal megünnepelhetjük az életünk egyes aspektusait. Amikor szertartást tartok a nőknek, akkor számomra megáll az idő, kitágul a tér és megnyílnak dimenziók. Közel 10 éve tartok szertartásokat nőknek s látom a csodát, hogy egy szertartás mennyire meg tudja változtatni valaki életét. Amikor készülök egy szertartásra, akkor egyes részeit vagy elemeit álmodásban kapom meg. A saját életemből látom, hogy mennyire szüksége van egy nőnek a szertartásokra, nekem az életem részei. Nem tudom megmondani, hogy mit fogsz kapni a női körtől és a szertartásoktól, de azt meg tudom mondani, hogy ez az egy év a legnagyobb ajándék, amit adhatsz magadnak nőként. J Nem tudom pontosan, hogy mi fog történni az egy év alatt, nem tudom pontosan, hogy mi fog történni egyes szertartások alatt, de ott leszek csatornaként, tartom neked a teret, hogy az történhessen, ami számodra a legideálisabb, hogy az történhessen, ami téged kiteljesít, amit neked kell megtapasztalnod. Az lesz, amit kihozunk egymásból, és amit fentről engedélyeznek nekünk. A szakrális teret és egységet újra és újra meg tudjuk együtt élni, megteremteni a kapcsolatot a szakrális világgal, megélni a kozmikus egységet, a rítusok által eljutsz valahonnan valahová. Minden szertartást megtartok a képzésen résztvevőknek vagy női csoportnak, és írott jegyzetet is kapnak a szertartásokhoz, hogy másoknak vagy maguknak meg tudják ezek alapján tartani.

Tervezett szertartások többek között: Spirál szertartás, Újhold szertartás, Telihold szertartás, Öt elem szertartás, Yoni szertartás, Női Izzasztókunyhó szertartás (ezt a szertartást megéljük, erről nem születik jegyzet), Koronaszertartás, Méh szertartás, Menstruációs beavatási szertartás (ha már beavatott vagy, akkor segítőként leszel jelen), saját sámán dob készítés, stb.

Akkor is nagy szeretettel várlak a képzésen, ha csak azt szeretnéd megtanulni, hogy magadnak hogy tudsz szertartásokat tartani. A képzésen meghívott előadók mélyítik a képzés szakralitását, vagy tartják magát a szertartást.     

Jelentkezni lehet 50.000 Ft előleggel a recepción. A részvételeket a jelentkezések beérkezési sorrendje alapján tudjuk biztosítani. Minimum létszám 10 fő. A tanfolyam 11 napból, egy 3 napos intenzív hétvégéből és női szertartásokon való hospitálásból áll. Időpontok: vasárnaponként (egyes esetekben változhat). 

Jelentkezési határidő: 2018. március 15. A képzés helyszínei: Budapest (Padma Jógastúdió) és Zebegény (Naptanya)

Hétvégék időpontjai: 2018. márc. 25.; ápr. 15; máj. 27; június 17; júli. 6-7-8; aug. 5; szept. 2; okt. 7; nov. 18; dec. 16; 2019. jan. 13. febr. 10.

A képzés díja egy összegben: 190.000. Ft/év (az ár tartalmazza a képzés, az előadók, az eszközök, a szállás, a 3 napos hétvégén az étkezés, a hangfelvételek és a jegyzet díját)Korai befizetési kedvezmény: 2018. február 5-ig egy összegben befizetve a képzés díja: 140.000 Ft/év (más kedvezménnyel nem vonható össze).Végzett Naliní Női jóga oktatóknak a képzés díja egy összegben befizetve: 120.000 Ft/év(más kedvezménnyel nem vonható össze). Vidéki kedvezmény 10% (más kedvezménnyel nem vonható össze). Részletfizetés esetén: 4 részletben fizetve 230.000 Ft/év, 8 részletben fizetve 260.000 Ft/év.A képzésnek plusz költsége nincs. A képzés díja, hozzájárulás ahhoz, hogy ez a képzés létrejöhessen, hogy létre jöjjön az energiacsere.

A tanfolyam vezetője: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jógaoktató (E-RYT 500; RPYT), elvégeztem a Perinatális szaktanácsadói képzést (ELTE), Yin jóga oktató).

Várjuk jelentkezésedet! Padma Jógastúdió, 1148. Bp. Bánki D. u. 62.

tel: 220-7013; 06-20-438-7010; e-mail:padma@jogastudio.hu; www.jogastudio.hu

Jelentkezés

Név:
Cím:
Tel.:
e-mail:
Végzettség:
Választott tanfolyam:
Megjegyzés: 

 
  • Helyedet előleg befizetésével tudod biztosítani.
  • Az előleget be tudod fizetni személyesen a stúdióban vagy átutalással.
  • Átutalással az alábbi számlára lehet utalni: Padma Jógastúdió Kft számlaszám: OTP 11714006-29903177- 00000000 (Írd be a megjegyzés rovatba minden esetben a számlázási címet és nevet, valamint azt hogy melyik tanfolyamra fizettél be!)
 
Egyéb információ: padma@jogastudio.hu vagy 0620 552-6305